Gefeliciteerd met de reservering van uw zendtijd!

Click here for the English version

Hoe werkt televisie maken nu precies

Soms is het deelnemers aan onze programma’s niet duidelijk hoe televisie maken nu precies werkt. Met deze makkelijk leesbare pagina, leert u meer over hoe ons proces werkt en wanneer u wat kan verwachten. Televisie maken is een mooi en creatief beroep, dit kan alleen met een netwerk van professionals en daarbij is het ook een kostbare aangelegenheid.

Wij reserveren elk jaar vooraf alle minuten die we willen inzetten voor onze programma’s en leggen op basis van een aantal televisie-uren onze crew vast. Dat betekent dat al onze kosten niet achteraf, maar juist vooraf gemaakt worden. Planningen zijn voor ons dus van groot belang. Net als ruimte voor het creatieve proces.

Trek de aandacht

Bereik uw doelgroep

Versterk uw bedrijf

Versterk uw imago

Begin met content marketing

Verhoog uw conversie

U komt op televisie maar wat staat u nu allemaal te wachten!

Stap 1

U wordt door de programmamaker overgedragen aan het uitvoerend redactie – en productieteam in Hilversum. Dit gebeurt op dezelfde dag. Door middel van een inhoudelijke memo dat wordt overgedragen aan onze administratie afdeling, zal het financiële aspect verder met u opgepakt worden door hen.

Stap 4

Dan is het zover, de opnamedag. Onze regisseurs zijn zeer ervaren in het televisie maken en willen graag een natuurlijk en spontaan item opnemen. Om die rede ontvangt u vooraf geen interviewvragen. Zij zullen u met veel ervaring door het spannende proces heen loodsen. Relax! En geniet ook zeker van de ervaring.

Stap 2

In de ontvangen welkomstmail word u gevraagd om na te denken over beschikbare data voor het telefonische redactiegesprek- en mogelijke opnamedagen. De uitvoerend regisseur en redactieleden benaderen u in de afgesproken periode of datum, tijdens het redactiegesprek worden punten besproken welk voor u belangrijk zijn en bekijken wij waar uw verhaal het beste past in het format en thema.

Stap 5

Bij terugkomst in Hilversum gaan we aan het werk om de beelden te monteren naar een mooi geheel. Deze krijgt u bijtijds opgestuurd voor een eenmalige her-montage mogelijkheid. Neem het notitieblok bij de hand en schrijf op wat u mist. Let op, wij kunnen niks toevoegen dat we niet hebben opgenomen..

Stap 3

Wij zijn creatieve mensen en bemoeien ons niet graag met het detailwerk dat boekhouding heet. Daarvoor hebben wij onze administratie afdeling voor, die verder met u de zakelijke kant afwikkelt. Van hen krijgt u ook binnen enkele dagen een factuur zodat wij ook met een gerust hart aan het werk kunnen.

Stap 6

Uitzenden! Uw ‘two minutes of fame’. Tijdig ontvangt u van ons de uitzenddata en tijden. Deel van tevoren flyers uit in de buurt , deel het op social media, maak uw contacten hierop attent!

Nogmaals gefeliciteerd met de reservering van uw zendtijd

Bekijk hier de programma's