Onze formats

De Barometer

In de Barometer worden ondernemers gevolgd die de ins en outs van hun bedrijf met ons willen delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning en hoogleraar Bart Bossink worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van Bart’s Barometer. In dit programma wordt alleen geen luchtdruk gemeten, maar wordt er gekeken naar welke factoren het bedrijf laten groeien. Iedere week ligt de focus op op een andere branche binnen de ondernemerswereld.

Holland van Boven

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen , hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar uw in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

How it’s Done

Informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken van midden- en kleinbedrijven. Ondernemers en bedrijfsleiders vertellen openhartig over hoe zij hun producten en diensten realiseren en wat hen drijft.

Onderweg naar de Regio

In het nieuwe RTL 4 programma “Onderweg naar de Regio” gaan wij langs alle regio’s die ons land kent en praten wij over het ondernemerschap! Terwijl wij deze unieke locaties laten zien, vertellen onze presentator & presentatrice aan elkaar waar ze zijn geweest, wat ze hebben gezien en meegemaakt. Wat leeft er in deze regio en wat zijn de leuke feitjes of weetjes?
Elke zondag om 15:30 met een herhaling op zaterdag om 13:30 bij RTL 4!

Dutch Content Productions is een jong en veelzijdig video-productie bedrijf met veel ervaren en gedreven videospecialisten.
Wij brengen met drive en creativiteit uw bedrijf, boodschap en passie in beeld.

Uw boodschap, onze zorg

Ja, wij willen videocontent!

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden die video uw bedrijf kan bieden.

Trek de aandacht!

Bereik uw doelgroep

Versterk uw bedrijf

Versterk uw imago