Ons werk

Wat wij doen.

Zorg & welzijn

Teach!

Petra en haar collega’s bieden jeugdzorg en begeleiding aan kinderen en jongeren die moeilijkheden ervaren bij het volgen van onderwijs.

Mondzorg Berkien

George Berkien en zijn dochters Jamie en Dorry runnen de praktijk die naast tandprothetische behandelingen, ook parodontale en mondhygiëne behandelingen aanbiedt.

Basisschool WSKO De Nieuwe Weg

Het is een kleinschalige school die naast een sterke basis, kinderen die meer willen ook uitdaagt in extra lessen of het meewerken aan een heus televisie-item!

Leisure

Dansschool Baila Bel Air

Deze dansschool in Amsterdam laat mensen kennis maken met Latin dansstijlen zoals Cuban en Salsa.

Golf360

Daniel is een golfcoach met een geheel eigentijdse en holistische 360 graden aanpak voor ambitieuze golfers van verschillende niveaus.

Technologie & industrie

EuroSort

Dit bedrijf specialiseert zich in de productie van hoogvolume sorteersystemen, voor een verscheidenheid aan magazijn- en distributietoepassingen.

VSE Industrial Automation

VSE Industrial Automation is een systeemintegrator die samenwerkt met machinebouwers en eindgebruikers van de machines om het proces elektrisch en softwarematig optimaal in te richten.

Zakelijke en financiële dienstverlening

Brill

De uitgeverij opende haar deuren in 1683 en focust zich al ruim driehonderd jaar op wetenschappelijke publicaties voor een internationale markt.

Bouw & techniek

Crown van Gelder

Een wereldspeler als producent van speciaal papier voor grafische en industriële toepassingen.